lunes, 22 de marzo de 2010

Presentació de la proposta pedagògica d'Intermón Oxfam a Tarragona

Aquest passat dissabte, organitzat pels comitès de Tarragona i Reus, es va realitzar la presentació de la proposta pedagògica d'Intermón Oxfam. La presentació del llibre "Pistes per canviar l'escola" va ser a càrrec de Miguel Angel Essomba, director d'Unesco Catalunya.
Desprès, es va realitzar la proposta pedagògica d'Intermón, a càrrec de Rodrigo Barahona, responsable d'Intermón Oxfam a Catalunya, i per finalitzar el matí es van presentar les propostes de treball per part de l'equip d'educació dels Comitès d'Intermón.

jueves, 18 de marzo de 2010

Els alumnes i professors del Lycée Jules Mousseron ja són entre nosaltres



Aquest passat dilluns 15 de març, van arribar els 28 alumnes i 3 professors del lycée de Nord Pas-de-Calais amb qui estem desenvolupant el projecte europeu Comenius: “La Corona d’Aragó i Les Províncies Unides: del Gòtic al Renaixement”.
A les 21,00h va tenir lloc la inauguració oficial, per a la qual vam comptar amb la presència de la majoria dels alcaldes de les poblacions dels alumnes que estudien en el nostre institut: Masdenverge, Godall, Freginals, Mas de Barberans i Santa Bàrbara. En Rafel Roig, director de l’institut, Isabel Cid, coordinadora i Àngels Ferreres subcoordinadora del projecte, van completar la taula presidencial.

domingo, 14 de marzo de 2010

Mundo roto


Video musical realitzat als campaments de refugiats sahrauís a la wilaya de Dajla situada a 172kms de Tindouf, en plena hamada argeliana.