jueves, 16 de julio de 2009

Cafè orgànic "El Taburete"

Una petita explicació del procès que segueix el cafè orgànic:
Quan el gra és verd, s'anomena uva, aquesta fase és en la que participa "el recolector". De "uva" passa a "pergamino", aleshores el gra queda de color blanc i s'anomena "despulpado", desprès es deixa secar durant quatre dies al sol fins que agafa el 11 o 13% d'humitat i es guarda fins que l'han d'utilitzar.

De "pergamino" passa a "grano oro" l'operació s'anomena "trillado" que és quan li treuen la closca blanca, tot seguit passa per la "aventadora", la qual neteja el gra i li treu totes les impureses. Una vegada el gra està ben net passa per la toradora, aquí és on el gra obté le seu característic color negre.

Finalment, es molt i es tanca el cercle amb l'envasat del producte.










El beneficio









Trilladora al fons










Magatzematge









Torradora









Envasadora











Producte final

No hay comentarios:

Publicar un comentario