martes, 21 de julio de 2009

DRI al 14 de Julio (2ona visita)



Una setmana desprès vam tornar amb Juancito a la comunitat del 14 de Julio, com la darrera vegada s'hi van afegir les comunitats de Rio Roldán i El Carmen.
Tots havien realitzat els seus deures, treballan per presentar diferents propostes de accions que calia realitzar prioritàriament a les diferents comunitats. La comunitat del 14 de julio portava dues propostes la legalització de les terres i la reparació de la Casa Comunal. Rio Roldán portava una proposta de construcció de vivendes, ja que en pateixen una forta mancança, i finalment, El Carmen va presentar una proposta de Villas de acceso al agua.
Totes elles anaven acompanyades de la quantitat de homes i dones que formaven la població i la quantitat ed persones que es beneficiarien de cada projecte. Ara aquestes serviran per ser presentades davant el nou govern i alhora que el govern s'adoni que els homes i les dones de Usulatan estan organitzats i no esperen que els hi portin les iniciatives, si no que son ells mateixos els qui les prenen.
(A la foto amb els amics de Rio Roldán)

No hay comentarios:

Publicar un comentario